Wednesday, May 18, 2011

Sunyi...

Pernah x terasa sunyi di rumah sendiri??? Lately, kadang2 terasa begitu...adakah aku je yg terasa sensitif ??

Orang lain kat umh camne ek? Ada x masa nk borak2 pas dua2 balik dari keja? Atau blk, dinner, pastu terus tido? Dah ilang ke sessi conversation bersama keluarga..?? Dah jadi cam blk hotel ker?? Blk dan terus tido...??

Atau aku ni dah jadi cam tunggul jer ??

Yang pasti, aku sedey..sedey..sedey....sunyiiiii.....

4 comments:

mast@work said...

aku pula rasa tak ada masa untuk diri sendiri.. letih, penat..

sunyi dalam rumah tu jarang2..

kena banyak communicate dengan keri la reen.. try masa sebelum tidur ke.. cerita la apa2 benda pun.. sharing is caring kan? hehe

Hazrina Ahmad said...

klu sudah lena dibuai mimpi camne, mast...

kita masih wide awake, tapi orang di sebelah sudah lena diulit intan...huhuhu...

mungkin kena adjust sembang time lain kot...;)

Hassilah Salleh said...

Buat masa ni kami suami isteri kuat sembang. Sampai je rumah, masing2 terus bercerita. Tentang macam2 perkara, cthnya apa berlaku kat tempat keje masing2, sejarah, politik, ekonomi negara/dunia, pasal kuarga masing2, citer zaman kanak2 atau masa muda, kawan2 lama dll.

Masa bergaduh je kami tak sembang. Buat hal masing2. Kalau nak bercakap pon ngan anak je. Hahaha. Adalah beberapa kali. (",)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)